MUŽI: Žádovice 5:2 Radějov (4:0)

03.08.2014 20:00

Branky: Ingr 3, R.Toman, R.Udržal.
Sestava: Hromada - Zapletal, Hegr, M.Valenta(75 Uličný), Tiefenbacher - R.Toman(70 L.Valenta), Ingr, Steinhubel(C), Bělohoubek(82 Spurný) - Udržal, P.Toman(60 Burger)

Rozhodčí: Řičica (Hodonín) 6/10, AR1 Dospiva, AR2 Ryba J.

       

Dnešní utkání začalo ve velkém stylu a hned v 8. minutě padla první branka, když hostujícímu brankáři vypadl míč a Ingr neměl problém ho dopravit do sítě. První půle byla odehrána velice kvalitně a po zásluze jsme ještě přidali tři branky, když se mezi střelce zapsali Toman R., opět Ingr a mazák Udržal, který na hrotu nahradil zraněného A. Smoláka. Soupeř prakticky za první půli neohrozil naši svatyni. Škoda několika nevyužitých šancí, skóre mohlo být přece jen sympatičtější.

Ve druhé půli jsme nepochopitelně přestali hrát. Soupeř toho využil a dvěma góly zápas ještě zdramatizoval. Klid na naše kopačky dal až deset minut před koncem Ingr, který po krásné přihrávce L. Valenty zaznamenal hattrick. Za zmínku stojí ještě tři asistence veterána Hegra.

Všem hráčům děkuji za předvedený výkon a úspěšný vstup do nové sezóny, jelikož bude velmi náročná.

V neděli nás čeká utkání v Domaníně, tak věřím, že navážeme na předvedenou hru v prvním poločase a byli bychom rádi, kdyby nás přijelo podpořit co nejvíc fanoušků.

 

K. Rotter