MUŽI: Žádovice 2:1 Vnorovy B (1:1)

23.10.2014 12:22

Komentář z ochozů:

Soupeř nastoupil v deseti, ti dostanou klepec. Udržal dal gól, už se povezou…, ale proč jsme přestali hrát, co blbnou? Zbytečný faul u šestnáctky a brankář se přilepil, je to srovnané do prto snad není možné. Teď nás zase brankář podržel, naši jsou jak opaření…“dneska bych jim utekl aj já“ , říkal děda s berlou pod paží, máte pravdu, ozvalo se od udírny. Konec první půlky, žádná sláva.

Ve druhém poločase je utaháme, snad. Tak jdeme na to…neproměněné tutovky, prostě bída a zmar…Patrik jako kapitán se snaží, podporuje ho Honza s Jardou, ale je to slabé. Už hrají dokonce v devíti, ten klučina má něco s kotníkem. V ochozech už sedí, minimálně 5 rychlejších útočníků s věkem 70+. Ještě že tu mají aspoň ty cigára v udírně tak dobré, štamprla na ty nervy…GÓÓÓÓLLLL, no konečně, to bylo trápení, další tři pohárky na ty nervy. UFF…, konec, tak to s odřenýma ušima udrželi. Vítězná hymna je nějak tlumená i kluci vědí, že to nebylo úplně ono… a to sú naše hody... V Lipově to bude určitě jiná písnička.

Branky: Udržal, Ingr 

Sestava: L.Rotter - Zapletal, Hegr, Steinhubel(C), Uličný - P.Toman, Ingr, Bělohoubek, R.Toman - Burger, Udržal (Smrčka, Spurný, L.Valenta, Veleba, M.Valenta, L.Hromada)

Rozhodčí: Čápek 6/10