Muži: ŽÁDOVICE 1:1 MORAVSKÝ PÍSEK (1:0)

14.04.2013 20:00

Branka: Přikryl A. (asist. Hegr J.)

Sestava: Rotter L., Steinhubel, Hegr (C), Kunický, Vybíral, Toman R. (75 Toman P.), Císař, Strmiska, Bělohoubek, Přikryl, Smolák (65 Tiefenbacher)

dále připraveni: Putna, Janík, Spurný, Hromada L.

Dnes jsme narazili na silného protivníka, který k nám přijel pro bod a za druhý poločas si ho nakonec zasloužil. V první půli jsme předváděli kombinační fotbal a soupeře jsme v poli jednoznačně přehrávali. Odměnou byla vedoucí branka, kdy kapitán týmu J. Hegr našel na hraně ofsajdové hranice A. Přikryla, který míč zpracoval a podél hostujícího gólmana otevřel skóre. Tentýž hráč o pár minut později vyslal krásnou střelu zhruba z dvaceti metrů, ale bohužel skončila jen na břevně. A tak se šlo do kabin s jednobrankovým vedením.

Poločasová pauza nám vůbec neprospěla a v druhé půli jsme začali nepochopitelně zmatkovat. Soupeř během deseti minut zahrával čtyři nebezpečné rohové kopy za sebou. Začali jsme se strachovat o výsledek a místo kombinační hry z prvního poločasu jsme začali míče zbytečně nakopávat. Vůbec jsme nepodrželi balón a soupeře tak sami dostali na koně a sebe pod tlak. I když jsme soupeře k vyložené šanci nepustili, na hru se místy nedalo dívat. Ale i přesto jsme měli možnost svůj náskok pojistit. Dostali jsme se do přečíslení 3 na 1, ale A. Smolák zbytečně odevzdal míč brankáři. O několik minut později se ve velké šanci ocitl A. Přikryl, ale jeho pokus o kličku zlikvidoval spolehlivě chytající gólman hostů. A tak zákonitě musel přijít trest. V 84. minutě se hosté dočkali vyrovnání, kdy nevyšla ofsajdová past, a hostující M. Janás neměl problém skórovat. Ve zbytku utkání jsme se ještě dožadovali pokutového kopu, ale píšťalka rozhodčího zůstala němá.

 K prvnímu jarnímu utkání sice dojel kvalitní soupeř, ale my si nemůžeme dovolit v domácím prostředí rozdávat body. Nejvíce nás mrzí odehraná druhá půle, kdy jsme nedokázali navázat na tu první. V mužstvu máme dost zkušených hráčů a tohle musíme zvládnout a utkání dovést do vítězného konce.

Na druhou stranu je ještě mnoho bodů ve hře a pevně věříme, že kvalita mužstva se projeví a skončíme tam, kde si všichni přejeme.

 

Rozhodčí: Zima Z. (Hodonín)
               Gasnárek (Vacenovice)
               Dohnálek (Ratíškovice
)

Sportu zdar !!! Karel Rotter

ostatní výsledky najdeš ZDE