MUŽI: Žádovice 4:1 Petrov (1:1)

31.08.2014 15:05

Komentář z tribuny:

Pochvala patří všem hráčům, obzvláště pak výkon Jardy Bělohoubka, který odehrál výborný zápas. Skvěle zachytal brankář Lukáš Rotter, když za nerozhodného stavu podržel tým.

Oku pozorného diváka ovšem neunikla spousta neproměněných šancí, ale vítězstvím se všechno smázlo a na závěrečném rozboru zápasu u pivečka panovala pohodová nálada (těch endorfinků bylo tolik, že se adminovi sekl hard disk a musel si vzít volno).

Kluci, jen tak dál a neusnout na vavřínech.

 

Branky: Valenta Lukáš, Bělohoubek, Burger, Udržal

Sestava: L.Rotter - Zapletal, Hegr, M.Valenta, Tiefenbacher(65 Spurný) - L.Valenta(60 Uličný), Steinhubel(C), Bělohoubek, R.Toman - Udržal, P.Toman(70 Burger)

V neděli jsme přivítali borce z Petrova a nutno říci, že jsme zatím narazili na nejlepšího protivníka. Do utkání jsme vstoupili málo aktivní a prvních 15 minut nás soupeř přehrával. Postupem se hra vyrovnala a rodily se šance na obou stranách. Dvakrát nás podržel gólman a hosty dvakrát branková konstrukce. Ve 40. minutě jsme se dočkali vedení, kdy bombou pod břevno nedal L. Valenta gólmanovi šanci. Z vedení jsme se ale dlouho neradovali. Soupeř o tři minuty později srovnal, když J. Zapletal nechtěně sklepl míč Šantavému a ten přesnou střelou k tyči vyrovnal. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu. 

Do druhé půle jsme vstoupili odvážněji a vypracovali si brankové příležitosti. Jednou hosty zachránila tyč, po hlavičce M. Valenty. V 60. minutě se mohlo červenat na obou stranách, ale sudí Zálešák situaci posoudil citlivě a oba kohouty nechal na trávníku. V 75. minutě jsme se konečně dočkali zaslouženého vedení. Druhou branku přidal nejlepší hráč na hřišti J. Bělohoubek (asistence Udržal, Burger). O pár chvil později vnikl do pokutového území jako buldok M. Burger a odměnou mu byla třetí branka v utkání. Pět minut před závěrečným hvizdem se dočkal i mazák Udržal, kterému krásně přihrál  Bělohoubek a ranou k tyči uzavřel na konečných 4:1.

I bez vykartovaného Ingra (1zápas stop) a zraněného Smoláka, jsme utkání zvládli a zaslouženě získali 3 body. Dnes si zaslouží všichni hráči hlavně za druhou půli velkou pochvalu.

Jen tak dáááál :-)

K. Rotter

Rozhodčí: P.Zálešák 7/10

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek