MUŽI: Žádovice 2:1 Vlkoš (0:1)

05.10.2014 20:00

Diváků: 200

 

Branky: Udržal 2

Červená karta: 60 min. Tiefenbacher

Sestava: L.Rotter - Zapletal(46 Uličný), Hegr, Steinhubel(C), Tiefenbacher -  Smrčka(46 L.Valenta), Bělohoubek, Udržal(88 Veleba), R.Toman - Ingr, Burger(60 Spurný)

Muž zápasu: Udržal Roman

Rozhodčí: Šerfozo 8/10

Komentář trenéra:

Dnešní derby utkání jsme začali, jako aktivnější celek a měli jsme více ze hry. Ovšem hosté z první vážné situace před naší brankou se ve 20. minutě ujali vedení. Nikým nekrytý Novák z hranice šestnáctky napálil míč a za pomoci teče Hegra skončil za zády bezmocného gólmana Rottera. Hosty branka nabudila a po zbytek první půle nás svou hrou převyšovali. Skóre se ale neměnilo a tak jsme šli do kabin s jednobrankovým mankem.

Ve druhé půli už nebyl k vidění tak kvalitní fotbal, ale začaly se dít věci. V 52. minutě velmi aktivní Ingr nacentroval z pravé strany a nikým nekrytý Udržal hlavou srovnal na 1:1. O několik minut později přišel zkrat domácího Tiefenbachera, který neudržel emoce a po odpískání zajel do hráče Vlkoše. Po právu přesný sudí Šerfozo vytáhl červenou a šli jsme do deseti. Na hrotu zůstal Udržal sám a bylo potřeba hru rozkouskovat a proti silnému soupeři remízu udržet. Vlkoš měl největší šanci v 80. minutě, ale hostující hráč místo nahrávky samotnému Čadovi zakončoval sám, kdy ho výborným zákrokem vychytal spolehlivý Rotter. Pět minut před koncem přišel pro hosty šok. Rohový kop zahrál Ingr a mazák Udržal opět hlavou nedal Šohajdovi žádnou šanci a uzavřel na konečných 2:1.

Rád bych pochválil všechny hráče za nasazení a hlavně bojovnost ve druhé půli. Dnes se poprvé představil nový hráč v našem týmu, Lukáš Smrčka z Kyjova. Za týden zajíždíme do Moravského Písku a věřím, že nás přijedou naši fanoušci podpořit a odvezeme si povinné 3 body.

Karel Rotter