MUŽI: Lipov 0:2 Žádovice (0:1)

26.10.2014 20:00

Branky: Bělohoubek, Udržal (asistence: Ingr, Smrčka) rozhodčí: Malík (Svatobořice) 7/10

Sestava: L.Rotter - Zapletal. Hegr, Steinhubel(C), Tiefenbacher - Smrčka, Ingr, Bělohoubek, P.Toman(65  L.Valenta) - Udržal(82 M.Valenta), Burger(70 Spurný)

Hráč utkání: L.Tiefenbacher

Rozhodčí: Malík (Svatobořice) 7/10

V neděli jsme zajížděli do Lipova, který byl v tabulce těsně pod námi a tak se dal očekávat zajímavý zápas. Na těžkém terénu se nám nedařilo kombinovat, hra byla neurovnaná a nemohli se dostat do tempa. Domácí měli v první půli pár nebezpečných střel ze střední vzdálenosti, ale chyběla jim přesnost. Ve 30. minutě jsme dostali výhodu pokutového kopu, ale nepříliš prudkou střelu k tyči domácí gólman Hegrovi kryl. Ve 42. minutě jsme se konečně dočkali. Karel Ingr nacentroval, míč proletěl až k osamocenému Bělohoubkovi, ten si míč zpracoval a podél gólmana otevřel skóre. Do kabin se tak šlo za stavu 0:1 pro nás.

Ve druhém poločase se hra zlepšila a soupeře jsme k ničemu vážnému nepustili. Odměnou byla branka Udržala, kterému míč na hlavu naservíroval dobře hrající L. Smrčka a stanovil na konečných 0:2. Domácí mohli 3 minuty před koncem utkání ještě zdramatizovat, ale z nařízené penalty trefili jen tyč. Po celé utkání jsme byli lepším týmem a po zásluze si odvážíme 3 bodíky. Během tohoto zápasu jsme měli k dispozici maséra p. Smrčku, kterému tímto děkuji. Na podzim nás ještě čekají dvě domácí utkání, pevně věřím, že neztratíme jako dosud na domácí půdě ani bod.

K. Rotter